Caravana TIFF ajunge pe Domeniile Mikes din Zăbala

Cea de-a 9-a ediție a Caravanei Filmelor TIFF va include în traseul său și comuna Zăbala, în care va poposi pentru două zile, pe 15 și 16 august, la Domeniile Mikes, unde cinefilii vor fi așteptați de două producții de succes. Proiecțiile în aer liber vor începe de la 21:30, iar intrarea este 18 lei/persoană.

În prima seară, Un pas în urma serafimilor, cel mai popular film românesc de la TIFF, le aduce spectatorilor pe ecran povestea lui povestea lui Gabriel, un adolescent care îşi doreşte să devină preot şi urmează cursurile unui seminar teologic ortodox, unde se lovește de un sistem corupt și abuziv. Primul lungmetraj semnat de Daniel Sandu este câştigătorul a opt trofee la Premiile Gopo 2018, inclusiv Premiul pentru Cel mai bun film.

Cea de-a doua seară crește suspansul, aducând pe ecrane Banditul Whisky / A Viszkis descris de publicația franceză Cineuropa ca fiind „un film poliţist/de acţiune desăvârşit, cu un ritm rapid şi fluid, filmat într-o manieră elegantă, cu un erou carismatic, cu detalii de epocă şi cu o perspectivă uşor satirică asupra tranziţiei din Ungaria postcomunistă.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați evenimentul pe Facebook.

Știri