Ziua comemorativă Regelui Matei Corvin și concertul Corului de copii din Vlăhița

În perioada următoare Castelul Kemény din Brâncovenești vă așteptă cu două evenimente speciale: în data de 23 iunie între orele 10:00-17:00 organizează Zi comemorativă a Regelui Matei Corvin cu expoziție, activități pentru copii și tur ghidat la castel, iar în data de 4 iulie de la ora 19:00 va avea loc un concert al Corului de copii din Vlăhița.

Știri

  • Evenimentul organizat la Toplița în cadrul Zilelor Patrimoniului Cultural European în data de 15-16 septembrie 2018, își propune promovarea Castelului Urmánczy și a atracțiilor turistice din orașul situat pe valea Mureșului, în special izvoarele cu apă caldă.
  • Consiliul Județean Mureș cu sprijinul Muzeului Județean Mureș și Asociației Visit Mures Egyesület organizează concursul de fotografii ”Sharing Heritage”, în cadrul Zilei Europene a Patrimoniului Cultural. Competiția se adresează tuturor pasionaților de fotografie, indiferent de vârstă și are drept scop sensibilizarea cetăţenilor cu privire la cunoaşterea şi respectarea patrimoniului lor cultural, precum și promovarea patrimoniului cultural material și imaterial al județului Mureș.